تحولات منطقه

نرخ برابری شِکِل رژیم صهیونیستی با کاهش برای دوازدهمین جلسه متوالی، طولانی‌ترین سلسله زیان ۳۹ سال اخیر را در برابر دلار آمریکا ثبت کرد.

طولانی‌ترین سقوط واحد پول رژیم صهیونیستی در ۳۹ سال اخیر ثبت شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، نرخ برابری شکل(واحد پول رژیم صهیونیستی) در پایان جلسه دیروز دوشنبه بانک مرکزی این رژیم  برای دوازدهمین جلسه متوالی کاهش در برابر دلار را ثبت کرد که طولانی‌ترین سلسله زیان در ۳۹ ساله گذشته بوده است.

خبرگزاری بین‌المللی بلومبرگ در تحلیلی که امروز سه‌شنبه منتشر کرد، هشدار داد که در غیاب هیچ راه‌حلی برای جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، کاهش شکل ممکن است برای مدت طولانی‌تری ادامه یابد.

کاهش ارزش پول و اوراق قرضه رژیم صهیونیستی حتی پس از اینکه دیروز بانک مرکزی رژیم صهیونیستی نرخ بهره را بدون تغییر نگه داشت، ادامه داشته و سرمایه گذاران نگران احتمال تشدید جنگ و ضربه بیشتر به اقتصاد  این رژیم هستند. 

صبح امروز سه شنبه، نرخ دلار به ۴.۰۷ شکل رسید که پایین ترین سطح واحد پول رژیم صهیونیستی از دسامبر ۲۰۱۴ است.

نرخ دلار در آغاز عملیات طوفان الاقصی که توسط مقاومت فلسطین در نوار غزه علیه اسرائیل انجام شد به ۳.۸۴ شکل رسید.

اوراق قرضه ۱۰ ساله دلاری برای هشتمین روز متوالی در سرزمین‌های اشغالی سقوط کرد، در حالی که معاوضه های نکول اعتباری به بالاترین سطح در سال ۲۰۱۸ رسید و شاخص سهام TA-۳۵ به پایین ترین سطح از جولای ۲۰۲۱ سقوط کرد.

در هجدهمین روز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه بنا به اعلام وزارت بهداشت فلسطین در غزه آمار شهدا به پنج هزار و ۷۹۱ نفر رسیده که دو هزار و ۳۶۰ نفر آنها کودک و یک هزار و ۲۹۲ نفر زن هستند.

دیروز دوشنبه، بانک مرکزی رژیم صهیونیستی نرخ بهره را بدون تغییر در سطح ۴.۷۵ درصد حفظ کرد.

بانک مرکزی رژیم صهیونیستی در جدیدترین تجدیدنظر از اقتصاد این رژیم، اعلام کرد که در سه ماهه چهارم امسال به واسطه تنش‌ها در منطقه غزه، اقتصادش رو به نزول خواهد رفت.

پایان پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.